ETUSIVU  |  KEITÄ OLEMME?  |  KUNDALIINIJOOGA  |  MEDITATIVE HEALING  |  SHAKTITANSSI  |  ÄÄNITERAPIA  |  TAPAHTUMAT

KUNDALIINIJOOGA

Kundaliinijooga on monimuotoinen harjoitus itsetutkiskeluun ja henkiseen kehittämiseen.

Kundaliinijoogaa pidetään omalaatuisena joogasuuntauksena, sillä se sisältää esoteerista viisautta chakroista ja kosmisesta energiasta, toisin kuin suosituksi tulleet näkemykset joogasta fyysisenä harjoituksena.

Kundaliinijooga tähtää sisäiseen, energeettiseen ja mentaaliseen hyvinvointiin ja se sisältää monenlaisia käytännöllisiä elementtejä ihmisen kokonaisvaltaiselle kehitykselle.

Kundaliinijoogan tekniikat ovat pähkinänkuoressa:

Nämä elementit yhdessä saavat aikaan harmonian kehon järjestelmissä - umpirauhasten eritys ja hermoston lataus luovat energeettisen yhdistelmän, joka synnyttää sisäisen rauhan, terveyden ja henkisen yhteyden tiloja.

KUNDALIINIJOOGAOPETTAJAKOULUTUS

Kundaliinijoogan yleistavoite on lisätä ihmisen tietoisuuden, tunteiden ja fyysisen terveyden laatua sekä henkistä heräämistä. Tätä humanitaarista tarkoitusta varten Kundaliinijoogaa opetetaan mestaruuden saavuttamiseksi, sekä koulutetaan opettajia, jotka voivat jakaa tätä metodia.

 Neljän viime vuosikymmenen ajan Kundalini Research Institute USA:ssa on kehittänyt järjestelmällisiä koulutuksia (tasot 1, 2 ja 3) Kundaliinijoogan ohjaajien ja opettajien kouluttamiseen ympäri maailmaa. Nämä koulutukset seuraavat Yogi Bhajanin opettamaa inspiraatiota "luoda opettajia, ei kerätä seuraajia".

Työmme Suomessa on tuottanut ensimmäiset Kundaliinijoogaopettajat vuodesta 2007 lähtien, ja nykyään Suomessa on yli 100 opettajakoulutuksen läpäissyttä ohjaaja-nimikkeen omaavaa Kundaliinijoogan harjoittajaa.

Kundaliinijooga on edistynyttä joogaa, joka tasapainottaa ja eheyttää energia-anatomian - chakrat, meridiaanit ja auran - ja tarjoaa kansainvälisen ja ammatillisen koulutuksen, joka antaa työkalut ja kokemuksen tämän polun oppimiseen

YOGI BHAJAN

Yogi Bhajan oli mestari, joka opetti Kundaliinijoogan tieto-taitoa Länsimaissa.

Hän syntyi Intiassa 1929 ja alkoi hyvin varhain opiskella ja harjoitella mestari Sant Hazara Singhin johdolla Kundaliinijoogaa sekä muita traditioita eri mestareiden, mm. Baba Virsa Singhin, opastuksella. Jo kuudentoista vuoden ikäisenä hänet tunnustettiin Kundaliniinijoogan mestariksi.

Hän alkoi opettaa Kundaliinijoogaa Pohjois-Amerikassa vuonna 1968. Seuraavana vuonna hän perusti 3HO -järjestön (Healthy, Happy and Holy Organisation), joka on 1990-luvulta lähtien kuulunut Yhdistyneisiin Kansakuntiin (YK).
1971 Yogi Bhajanista tuli Mahan Tantric Valkoisen Tantran traditiosta.
Hän oli hyvin monipuolinen ja suoritti myös tohtorin tutkinnon Viestinnän Psykologiasta San Franciscossa, USAssa.

Lokakuussa 2004 Yogi Bhajan menehtyi Españolassa, Uudessa Meksikossa.
Hänen tavoitteenaan oli antaa kaikkien ihmisten kokea Kundaliinin voima (kaiken kosminen energia ja henkinen ydin), palvella ihmiskuntaa ja "luoda opettajia, ei kerätä seuraajia".

Nykyään tämä perintö, syvä opetus ja voimakas harjoitus elää ja on saatavilla viidellä mantereella.

 

 Täältä  
löydät opettajakoulutusten ja muiden aktiviteettiemme ajankohdat

Copyright © 2008-2016 Jivan Mukta & Sat Darshan . All rights reserved

”Olet tullut äärettömästä sulautuaksesi äärettömyyteen. Äärettömyys sinussa on sielusi.”
- Yogi Bhajan 

Lisää tietoa Kundaliinijoogaopettajakoulutuksesta klikkaa
TÄSTÄ